Concrete Grinding and Polishin

Att vara ett mer praktiskt, dekorativt och ekonomiskt golvsystem för vilken anläggning som helst, har betonggolv blivit en säljande fastighet i branschen. Från stora industrier till enfamiljshus gör betonggolv sina betyg överallt. I motsats till andra ytkemiska processer behöver betongpolering mekanisk slipning och polering som utnyttjar industriella diamanter och infunderar härdare och tätningsmedel för att jämföra, täta och polera.

Vi, vid Outstanding Floor Group, tror att ett kvalitetspolerat betonggolv innebär mer än bara att skapa en slät glansig yta. Ett professionellt och framgångsrikt polerat betonggolv ökar hållbarheten och skönheten i betongen. För att omvandla en plåt från en icke-glansig yta till en högglanspolerad yta, måste betongen males med olika grunder av diamanthartsplattor. Detta uppnås normalt med en golvslipmaskin som kallas en planetkvarn.

Slipbetong hjälper till att placera olika mönster och mönster på golvet. Det är en enkel och okomplicerad process som kan ge mycket skönhet till dina favoritområden som pooldäck och uteplatser. När du vill lägga till en egen touch och ge ett annat utseende är betongslipning det bästa alternativet. Betongslipning gör ditt betonggolv intressant och lägger även till karaktär för det.

Med en fantastisk lista över fördelar som reflektion, glidmotstånd, lågt underhåll och rimlig prissättning, kan du verkligen vara stolt över ditt eget beslut. Därför se upp för mer praktiska alternativ och välj konkret slipning polering för att göra dina personliga utrymmen mer dekorativa och strålande.

golvslipning stockholm

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *