Hi-Tech Rör och VVS Reparation kan spara hemägaren mycket pengar, tid och huvudvärk

VVS reparation är mycket som kirurgi; Ju mindre invasiva desto bättre. När kostnaden för byggmaterial ökar har också kostnaden för varje reparation och reparation av rörvaror ökat. Det är verkligen inte en billig metod att göra reparationer av rörmokeri, speciellt om skadan är inne i väggarna, grunden eller begravd på källarnivån.

stambyte

Lyckligtvis för husägaren finns det nyare, icke-invasiva metoder för att upptäcka läckor och rörskador som vid behov bromsar genom väggar och rivning av fundamentet i extrema fall. Många vatten- och avloppsreparationspersonal använder högteknologiska kameror som kan glida längs rören för att se potentiella problem, medan andra kan “se” genom väggar. Denna teknikanvändning kostar kunden en del, men när man undersöker kostnadsbesparingarna för att inte behöva rekonstruera gipsväggar, plåtrock, målning och arbete, är det en mycket mer fördelaktig metod för reparation.

 

Många av de nya metoderna för att reparera underjordiska avloppsrör kan faktiskt utnyttja det befintliga röret utan att avgränsa staket, blommar, träd, etc. Tekniken använder sig av en smal skärare som är utformad för att införas i det underjordiska röret som sedan skär bort några Skräp som finns i röret. Efter det att skäret har tagits bort sätts ett fodrar sedan till skada. Foderet tätar sedan mot det skadade röret. De flesta VVS-reparationstjänster fokuserar strikt på mindre jobb. Större specialiserade jobb, såsom detta, kräver specialverktyg som mindre VVS-företag inte har.

 

När det gäller kopparrör kan pinhole läckage vara ett problem. Under många år kan kopparrör utveckla kopparetsning, blyaflagringar och alger som medför allvarliga läckor och hälsorisker. En metod, med undantag för att ett VVS-företag utför en dyr rörledning, är att utnyttja en ny epoxiliner. En specialiserad epoxi placeras inuti vattenrören som sedan färdas hela tiden. När epoxyen rör sig längs röret sätter den sig in mot rörets innervägg och hårdnar sedan för att bilda ett jämnt, fritt rör i ett rör.

stambyteistockholm

Den här revolutionerande metoden för reparation gör det möjligt för husägaren att aldrig behöva lämna komforten i hemmet i motsats till traditionell rörbyte. Viktiga fördelar med dessa nyare metoder är tidsbesparingar, liksom besparingarna i pocketbooken.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *